Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твТова, което се случва в

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твТова, което се случва в
Коментари Харесай

Анализатор: В момента талибаните се въоръжават с американски оръжия и техника за над 88 млрд. долара

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Това, което се случва сега в Афганистан е най-тежкия неуспех на Съединени американски щати, тъй като включва неуспех на последните четири американски президента. И 20 година по-късно американците въобще не са по-защитени от талибанския тероризъм, в сравнение с когато запонаха своята атака.

Това коментира Милен Керемидчиев в ефира на Нова тв.

Всички терористични организации в този момент ще намерят доста добра гостоприемна среда в Афганистан. Но също така те ще намерят и доста американско оръжие, тъй като Съединени американски щати за последните години са вложили 88,3 милиарда $ в превъоръжаване на афганистанската войска и в този момент талибаните ще го наследят, а и това се вижда от фрагментите от Кабул, уточни той.

В момента талибаните смениха старите съветски танкове с американска техника, това ясно се вижда от фрагментите през последните дни, уточни журналистът Георги Милков.

 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР